Let's stay connected!

Let's stay connected!
van totaal € 250 (449%)

Wat is social media? Waar gaat het over? Wat kan ik ermee? Veel ouderen zitten met deze vragen over social media. Dit evenement wordt georganiseerd op 8 december voor 55-plussers uit verschillende regio's. Deze dag bevat een leerzame workshop over social media, gegeven door Annet van Betuw, bekend van haar bedrijf en boek 'social media voor senioren' van Van Betuw Advies. Vervolgens is er een veiling en zijn alle hapjes en drankjes inclusief. Bovendien is er live muziek en wij zorgen ervoor dat het een hele leuke en leerzame dag wordt! Inschrijven voor dit leuke evenement? In de flyer staan de inschrijvingsmogelijkheden. Voor meer informatie, kijk op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/HTROhelpt/ en de evenementpagina https://www.facebook.com/events/1617083998595744/

 

Alle opbrengsten van dit leuke evenement worden gedoneerd aan Save the Children. Maar dit is nog niet genoeg! Alle kleine donaties zijn welkom en daar zouden wij erg blij mee zijn! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 1.123,23 09-12-2016 | 09:58