Joyce, Suzanne en Denise voor STC

Help ons en Save the Children

Meer informatie

Voor onze minor Hospitality Management op Inholland Rotterdam organiseren wij een event om geld in te zamelen voor Save the Children. Ons doel is om minimaal €1.000 op te halen. Helpen jullie ons mee om ons doel te bereiken?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2.090
18/01/2018
14:58

Hogeschool Inholland - Communicatie Rotterdam

Bekijk alle

Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Wij zijn Save the Children. Wij redden kinderen. Help je mee?