Day of Stars

Day of Stars

Wij zijn een groep van 6 studenten die de minor hospitality management volgen. Op 7 december 2016 mogen wij voor de vrijwilligers van Stichting Kringloopwinkel Rataplan Alkmaar een evenement organiseren. Op deze dag (de nationale vrijwilligersdag) gaan wij leuke activiteiten doen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Save the Children. Dit doen wij door middel van het evenement, maar ook door andere acties en losse donaties. Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

1.000
19/12/2016
14:31

Stichting Kringloop Winkel Rataplan

Bekijk alle

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geeft Save the Children kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.